Cengiz Bozkurt: Leyla ile Mecnun artık çekilmemeli

Ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, ikonik dizi "Leyla ile Mecnun"un yeniden çekilmemesi gerektiğini vurguladı.

Cengiz Bozkurt: Leyla ile Mecnun artık çekilmemeli
Yayınlanma:

Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalında yapılan bir röportajda konuşan Bozkurt, dizinin geçmişte büyük bir başarı elde ettiğini ancak tekrar çekilmesi konusunda tereddütlerinin olduğunu dile getirdi.

Bozkurt, TRT1'de yayınlanan ve Exxen platformunda 40 bölüm olarak geri dönen "Leyla ile Mecnun"un 5. sezonunun çekilip çekilmeyeceği konusunda sorulan soruya açıklık getirdi. Dizinin 40 bölümle sınırlı kalması gerektiğini belirten Bozkurt, geçmişte yapılan bölümlerin arşivde kalmaları gerektiğini ifade etti.

Dizinin eski kadrosundan bir üye olan Köksal Engür'ün vefatının ardından "Leyla ile Mecnun"un artık devam etmemesi gerektiğini düşündüğünü belirten Bozkurt, Engür'ün kaybının dizinin atmosferinde önemli bir boşluk yarattığını vurguladı. Bozkurt, Engür'ün anısına saygı gösterilmesi adına dizinin artık devam etmemesi gerektiğini dile getirdi.

"Yapmayız" demesine rağmen arkadaşlarının ısrarıyla 40 bölüm çektiklerini söyleyen Bozkurt, tekrar çekilmesine karşı olduğunu ancak yoğun talep karşısında zorlandığını ifade etti. Ancak içinden gelmeyen bir projede yer almanın zor olduğunu ve dizinin artık arşivde kalmış bölümlerle anılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.