CHP lideri Özgür Özel Denizli'de, kızı katledilen babayı teselli etti: Kimseyi geride bırakmayız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli'deki partisinin İl Başkanlığı ziyaretinin ardından bir basın açıklaması düzenledi.

CHP lideri Özgür Özel Denizli'de, kızı katledilen babayı teselli etti: Kimseyi geride bırakmayız
Yayınlanma:

Ancak basın açıklaması sırasında, bir yurttaş Özel'e yönelik "Kızım öldü, nerede devlet, nerede CHP, bir Allah'ın kulu gelmedi. 17 yaşındaki kızım öldü, ciğerlerim yanıyor. İsmini de ömrü uzun olsun diye Ömür koydum. Nerede devlet? Geliyorum hep kapılar kapalı, belediye başkanı kapıları açmıyor" şeklinde ifadeler kullandı.

Özel, basın toplantısı yapmak için bulunduğu kürsüden ayrılarak yurttaşın yanına gitti ve detaylı şekilde olayı dinledi. Özel, yurttaşı dinleyerek, "Ben seninle görüşeyim, senin acın benim acım. Sana sahip çıkacağız, elimizden geleni yaparız, kimseyi geride bırakmayız" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca Özel, yurttaşa Denizli Büyükşehir Belediyesinde bir işçi alımı henüz olmadığı ancak kendisine iş verileceğini de belirtti.

Yurttaşın geçtiğimiz ay Aydın'ın Nazilli ilçesinde çalıştığı işyerinde eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan'ın babası olduğu öğrenildi. Şüpheli daha sonra aynı silahla intihar etmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.