Çocuklardan MİT'e duygulandıran mektup!

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, çocuklardan gelen içten mektupları kamuoyuyla paylaştı.

Çocuklardan MİT'e duygulandıran mektup!
Yayınlanma:

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), çocukların kendilerine gönderdiği mektupları 23 Nisan dolayısıyla paylaştı.

Çocukların kaleminden yansıyan samimi ifadeler, hem duygusal hem de düşündürücüydü. Kimi çocuklar, gelecekte MİT personeli olma hayalini paylaşırken, kimi de teşkilata duydukları güveni ve minneti dile getirdi. Özellikle "Geceleri rahat uyuyorum" ifadeleri, çocukların MİT'e duyduğu güvenin bir göstergesi olarak dikkat çekti.

mektup.jpg

GAZZE İÇİN YARDIM TALEBİ DUYGULANDIRDI

Mektuplarda dikkat çeken bir başka nokta ise, Gazzeli çocukların dramını hatırlatan bazı yazılar oldu. Bu mektuplarda, İsrail'in çocuklara yönelik saldırılarına dikkat çekilirken, MİT'ten yardım talep edilmesi, çocukların duyarlılığını ve dünya meselelerine olan ilgilerini gösterdi.

MİT, bu anlamlı gün vesilesiyle çocukların sesine kulak vererek, onların duygu ve düşüncelerine önem verdiğini bir kez daha gösterdi. Çocukların geleceğe dair umutlarını ve endişelerini paylaştığı bu mektuplar, toplumun genç kuşağının ne kadar bilinçli ve duyarlı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.