Dolandırılan Emre Belözoğlu ve Arda Turan çareyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'da aradı

Futbolun ünlü isimleri Emre Belözoğlu ve Arda Turan "Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandırıldıktan sonra çareyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istemekte buldu. Erdoğan'ın ise Bakan Soylu'ya talimat vererek "Bu meseleyi çözün" dediği belirtildi.

Dolandırılan Emre Belözoğlu ve Arda Turan çareyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'da aradı
Yayınlanma:

Gündemi yerinden oynatan olayda Fatih Terim, kızı Buse Bahçekapılı, damadı Volkan Bahçekapılı, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin "yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandırıldı.

55 MİLYON DOLARLIK BİR HAKSIZ KAZANÇ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şube müdürü Seçil Erzan'ın elden yüksek para alarak müşterilerinin güvenini kazandığını sonrasında ise 55 milyon dolarlık bir haksız kazanç elde ettiğini ortaya çıkardı.

BANKA MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

Seçil Erzan'ın müşterilerine vaat edip ödemeği paralarla yurt dışına çıkarılma ihtimalini göz önünde bulunduran ekipler, Erzan'ın iş ortağı olduğunu değerlendirdikleri 5 zanlının yurt dışına birçok kez girip çıktığını belirledi. Ekipler, İstanbul, Edirne ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 zanlıyı yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklanırken 2'si adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

SON ÇARE ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİLER

Futbolun ünlü isimleri Emre Belözoğlu ve Arda Turan "Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandırıldıktan sonra çareyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istemekte buldu.

Erdoğan'ın ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya talimat vererek "Bu meseleyi çözün" dediği belirtildi.

DENİZBANK AÇIKLADI

Denizbank da Levent Büyükedere Şubesi Müdürü'nün karıştığı olaya ilişkin açıklama geldi.

Belgelerin sahte olduğunu açıklayan DenizBank, "Seçil Erzan tarafından düzenlendiği iddia edilen, mevzuatta karşılığı olmayan, afaki tutarlar içeren, ödeme taahhüdü bulunmayan, ajanda yaprağına ya da düz A4 kağıda yazılan bir kısım dokümanlardır" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, "Sistem tamamen bankamız ve şubelerimiz dışında kişiler tarafından kurulmuş bir yapılanmadır" denildi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.