Esenler'de tornovidayla adam öldürüldü

Esenler'de maddi hasarlı bir trafik kazasının ardından motokurye ile araç sürücüsü arasında yaşanan tartışma kanlı bir şekilde sonuçlandı.

Esenler'de tornovidayla adam öldürüldü
Yayınlanma:

Kavgada kuryenin kullanmış olduğu tornavida ile saldırdığı adam hayatını kaybederken, polis ekipleri olayı araştırmak üzere çalışma başlattı.

Olay, Esenler Menderes Mahallesi 301. Sokak'ta saat 21.30 sularında gerçekleşti. İddiaya göre, bir dönerci dükkanında çalışan kurye ile cadde üzerinde seyir halindeki araç sürücüsü arasında maddi hasarlı bir trafik kazası yaşandı. Kurye, olayın ardından motosikletiyle uzaklaşırken, araç sürücüsü, kuryenin motosikletinde bulunan firma isminden nerede çalıştığını tespit ederek takibe başladı. Kurye, bir süre sonra döner dükkanına geldiğinde araç sürücüsüyle karşılaştı ve aralarında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kurye, elindeki tornavida ile adamı ağır şekilde yaralayarak dükkanı terk etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan adam ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından dükkan detaylı bir şekilde incelenirken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.