Ezgi Çelik kimdir? Ezgi Çelik kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Ezgi Çelik, Çöp Adam dizisinin kadrosuna katıldı. Peki, Ezgi Çelik kimdir? Ezgi Çelik kaç yaşında? ezgi Çelik evli mi? Ezgi Çelik nerede yaşıyor? İşte detaylar..

Ezgi Çelik kimdir? Ezgi Çelik kaç yaşında, nereli, mesleği ne?
Yayınlanma:

Star TV ekranlarının çarşamba günleri izlenen dizisi Çöp Adam’a yeni bir oyuncu katılıyor. Başarılı oyuncu Ezgi Çelik kadroya dahil edilerek Tamer’in iş arkadaşı rolünü canlandıracak. Ortaya çıkan bu yeni arkadaşa Perinin tepkisi iyi olmayacak.

EZGİ ÇELİK KİMDİR?

Ezgi Çelik, 6 Ağustos 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuş bir oyuncudur. Lisans eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tiyatro bölümünde başladı ve 4 yıllık eğitimini tamamladı. Mezuniyetinin hemen ardından, sinema dünyasına Düş Gezginleri adlı bir sinema filmi ile adım attı.

EZGİ ÇELİK HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE YER ALDI?

Kara Yılan -2007

Asi-2007

Bu Kalp Seni Unutur mu-2009

Bir Çocuk Sevdim-2011

Şubat-2012

Ben de Özledim-2013

Maria ile Mustafa- 2020

Kanunsuz Topraklar-2021

YER ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ

Mavi Ring-2013

Son Çıkış-2018

ÇÖP ADAM’IN GERÇEK HİKAYESİ NEDİR?

Çarpıcı senaryosunun yanı sıra kadrosuyla da adından söz ettiren Çöp Adam, Türk psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir hikayesinden uyarlanıyor.

ÇÖP ADAM DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİNDE NELER OLDU?

Son olarak, Çarşamba günleri yayınlanan bir dizinin 16. bölümünde neler yaşandığını özetlemek gerekirse: Öyküdeki karakterler arasındaki gerilim ve çekişme hikayeyi karmaşık hale getirmektedir. İpek'in gelişi, Peri ve Tamer arasında gerilime yol açmıştır. Ardından, yalıya döndüklerinde, beklenmedik bir kötü sürprizle karşılaşırlar.

Tamer'in Peri'ye karşı olan tutumu, Peri'nin ani bir adım atmasına neden olur ve bu durum Berrin'i Peri'nin acısını dindirebilecek tek kişi olarak ön plana çıkarır. Aynı zamanda, Selim otelde gördükleri karşısında şaşkına döner. Evdeki gerilim artarken, yalıdakiler asıl tehlikenin kapılarında olduğundan habersizdirler.

Kaynak:Haber Merkezi

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.