Fatih'te Fİlistinli turist bıçaklı saldırıda yaralandı: Sebebi 'pes' dedirtti

Fatih'te, bir dükkanda çalışan iddia edilen genç çırak, kendisinden alışveriş yapmayan Filistinli turisti bıçaklayarak kolundan yaraladı.

Fatih'te Fİlistinli turist bıçaklı saldırıda yaralandı: Sebebi 'pes' dedirtti
Yayınlanma:

Olay, 4 Mayıs günü saat 14.00 civarında Fatih Mercan Yokuşu Fuat Paşa Caddesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, yaşlı çırak ile turist arasında alışveriş yapmama konusunda bir tartışma yaşandı. Turist dükkandan ayrıldıktan sonra ikili arasında bir kez daha tartışma çıktı. Çırak, yanındaki bıçakla turisti kovaladı ve kolundan yaraladı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çırağın turisti kovaladığı ve elindeki bıçağı savurduğu görülüyor. Turist kaçmaya çalışırken bir dükkana sığınırken, çırağın kovalamacası devam ediyor. Yaşı küçük olduğu iddia edilen saldırgan daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Olayı gören esnaflar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, yaralı turisti ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı tanık olan bir esnaf, yaşananları şöyle aktardı: "Turistin bıçaklandığını gördükten sonra saldırgan kaçtı. Bu sırada kalabalık toplandı. Ambulans ve polis ekipleri olay yerine geldi. Bıçaklanan kişinin yanında ailesi vardı ve onlar da hastaneye gittiler. Bu olay, turistin alışveriş yapmak için dükkana girdiği sırada yaşandı. Tanımadığımız bir kişi gelip bıçakladı. Bıçaklanan kişi Filistinli bir turistti."

Polis, olayın şüphelisini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.