Gençler, hayallerini TEKNOFEST ile gerçekleştirecek: "TEKNOFEST ile Gelecek Sensin"

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarına ev sahipliği yapmak üzere başvuruları almaya başladı.

Gençler, hayallerini TEKNOFEST ile gerçekleştirecek: "TEKNOFEST ile Gelecek Sensin"
Yayınlanma:

"TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla düzenlenen bu prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyecek teknoloji tutkunlarına 25 milyon TL ödül ve 50 milyon TL ise malzeme desteği sağlanacak.

TEKNOFEST, her geçen yıl daha da büyüyen ve çeşitlenen yarışma kategorileriyle dikkat çeken bir etkinlik haline geldi. Bu yıl düzenlenecek teknoloji yarışmalarında 46 ana kategori ve 117 alt kategori bulunacak. Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarına katılmak isteyenler, 20 Şubat 2024 tarihine kadar başvurabilecekler.

untitled-1-001.jpg

TEKNOFEST'in 2024 teknoloji yarışmalarında öne çıkan kategoriler arasında havacılık, uzay teknolojileri, insansız hava araçları (İHA), yapay zeka, robotik, yapay zeka destekli sağlık teknolojileri, enerji, otomotiv ve daha birçok alanda projeler yer alacak. Yarışmalara katılacak takımlar, teknoloji alanındaki yeteneklerini sergileyerek birbirleriyle rekabet edecekler.

"TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” yarışmasında yer almak isteyen adaylar ise https://www.teknofest.org/tr/yarismalar/ adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.