14 yaşındaki kıza taciz davasında yeni gelişme: 48 yıl ceza istenmişti tahliye edildi

Zonguldak'ta, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmakla suçlanan ve hakkında 48 yıl 3 ay hapis cezası istenen bir kuaför, ilk duruşmada tahliye edildi.

14 yaşındaki kıza taciz davasında yeni gelişme: 48 yıl ceza istenmişti tahliye edildi
Yayınlanma:

İddiaya göre, bir kuaförde stajyer olarak çalışan 14 yaşındaki Ö.T isimli kız çocuğu, işletme sahibi H.E. tarafından cinsel istismara uğradığını ve kendisine cinsel içerikli mesajlar gönderildiğini iddia etti. Aile, durumu polise bildirerek H.E.'den şikayetçi oldu. Tutuklanan H.E. hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi ve çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve cinsel taciz suçlarından toplamda 48 yıl 3 ay hapis cezası talep edildi.

İlk duruşmada üzerine atılı suçları reddeden ve Ö.T.’ye yardımcı dahi olduğunu aktaran H.E., 14 yaşındaki kızın ailesiyle problemlerinin olduğunu ve kazandığı paraya ailesinin el koyduğunu belirtti.

Sanık H.E.'nin, mağdur Ö.T.'ye yönelik iddialarıyla ilgili duruşmada dinlenen tanık Z.P., olayın gerçekleştiğini doğrulamadı ve sanığın suç işleme ihtimali olduğunda müdahale edeceğini ifade etti. Mağdurun ailesine anlattıktan sonra şikayetçi olmalarını sağlayan Z.P., sanığın iddiaları reddettiğini belirtti ve sanık avukatı da mağdurun ifadelerinin çelişkili olduğunu savundu. Mahkeme, suçun niteliğinin değişme olasılığı, tutukluluk süresi ve tedbir niteliğinde yurtdışı çıkış yasağı koyarak sanık H.E.'yi tahliye etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.