Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?

Hafta sonunu evde geçirecekler için beş yeni dizi ve film önerisini anadolugazete.com.tr sizler için derledi...

Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Hafta sonunu evde geçirecekler için dijital platformlarda diziler ve filmlerle dolu bir program var.

Sizin için derlediğimiz programda öne çıkanlar şu şekilde:

src-340x1912xolumlu-dunya-2-netflix-e-eklendi-olumlu-dunya-2-hangi-platformda.jpg

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 - NETFLIX

Suç batağına saplanmış olan Mermer ailesi, bireysel sıkıntılar ve bitmek bilmeyen sorunlarla dolu hayatlarının aksiyon dolu yolculuğuna devam ediyor. Begüm, yaşananları sindiremeyip dibe vurmuşken, ona destek olmaya çalışan Serhan, ailenin sinirli babası Gazanfer, suç örgütünün pençesine düşen Afer ve diğer aile üyeleri; kanunlardan kaçarken, aferi kurtarmak ve ailelerini korumak için tehlikeli planlar yapmak zorundadırlar. Limonata, Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü filmlerinin ardından Ali Atay yeniden yönetmen koltuğuna geçiyor. Filmin senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi (Gibi) ve Feyyaz Yiğit kaleme alırken, oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Sarp Apak, Reha Özcan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler yer alıyor. Geçtiğimiz sene 1 Aralık'ta vizyona girmesinin ardından Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

aaaabvoviddvtw6xldk3vhfi7z0tywiaxkstqfho8lypcsajqv-n90pjx9alsuyiyky2wgglvve5zx17ax8uo-makj6ytgeej4kvfhjw.jpg

YÜZYILLIK YALNIZ - NETFLIX

Latin Amerikalı usta yazar Gabriel García Márquez'in Nobel ödüllü romanı "Yüzyıllık Yalnızlık"tan esinlenen "One Hundred Years of Solitude", Kolombiya'nın küçük bir kasabasında geçen, Jose Arcadio Buendia'nın liderliğini yaptığı Buendia ailesinin nesilden nesile aktarılan öyküsünü anlatıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını yazarın oğulları Rodrigo Garcia ve Gonzalo García Barcha üstleniyor.

THEM: THE SCARE - AMAZON

Korku antoloji dizisi Them'in ilk sezonunun ardından, "Them: The Scare" adlı sekiz bölümlük ikinci sezonu, 1953'te beyazların yaşadığı bir mahalleye taşınan siyah bir ailenin yaşadıklarını anlatan birinci sezonda da rol alan Deborah Ayorinde ile platformda yerini aldı. Yeni sezonda, 1991'de Rodney King'in öldürülmesiyle başlayan Los Angeles Ayaklanması sırasında geçen olaylar ele alınıyor. Bu sezonda, Dedektif Dan Reeve rolünde Ayorinde, korkunç bir cinayeti araştırmak üzere yeni bir vaka üstleniyor. Prime Video'da yayında.

EIN FEST FÜRS LEBEN - BLUTV

Ekibiyle birlikte her seferinde mükemmel bir iş çıkarmaya çalışan düğün planlamacısı Dieter'in (Christoph Maria Herbst) aksiliklerle dolu kariyerinin son görevini ele alan Almanya yapımı bir komedi filmi.

POSTCARDS - NETFLIX

Sağlık muayeneleri için Hindistan'a giden bekar bir anne, bu yolculuk sırasında çeşitli insanların hayatlarına dokunacak kadar samimi anlar yakalar ve güçlü ilişkiler kurar. İzlanda yapımı bu samimi dizi, duygusal ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekiyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.