Hatay'da dev operasyon: Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyon kapsamında 1 ton 197 kilogram captagon cinsi uyuşturucu hapın ele geçirildiğini duyurdu.

Hatay'da dev operasyon: Tonlarca uyuşturucu ele geçirildi!
Yayınlanma:

Bakan Bolat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin kararlı operasyonları sayesinde bu büyük miktar uyuşturucunun yakalandığını belirtti. Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince bir konteynerde bulunan ve yaklaşık 500 milyon lira değerinde olduğu ifade edilen captagon hapların ele geçirildiğini aktardı.

Operasyonun Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile ortaklaşa genişletildiğini vurgulayan Bolat, bu olayla bağlantılı olarak üç kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Ticaret Bakanlığı olarak uyuşturucuyla mücadelede sadece ülke içinde değil, bölgesel anlamda da kararlı bir duruş sergilediklerini belirten Bolat, Gümrük Muhafaza ekiplerini başarılı operasyonlarından dolayı tebrik etti.

Kaçakçılıkla mücadelede gösterdikleri kararlılık için Gümrük Muhafaza ekiplerine teşekkür eden Bolat, operasyona katkı sunan Milli İstihbarat Teşkilatı'na da teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.