İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Durmayacağız, duraksamayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da yaptığı açıklamada, Türkiye'nin teröristlerle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Durmayacağız, duraksamayacağız
Yayınlanma:

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Türkiye'mizdeki hiçbir yaylamız, hiçbir meramız kapalı değil. Her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, son terörist etkisiz hale gelinceye kadar durmayacağız, duraksamayacağız" dedi.

Bakan Yerlikaya, istihbaratın başarılı operasyonları sayesinde terör örgütlerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Yerlikaya, Türkiye'nin dört bir yanındaki yaylaların ve meraların halkın hizmetine açık olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Bakan Yerlikaya, ülkenin yaşadığı doğal felaketlerde devletin ve milletin birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini ve her türlü imkanın seferber edildiğini dile getirdi. Yerlikaya, hükümetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, millete hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştığını ve bu çabanın devam edeceğini belirtti.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışının ardından Bakan Yerlikaya, Erzin ilçesine geçti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.