İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın, partisinin üye hedefini açıkladı

İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, partisinin 27 Nisan'da yapılacak olağanüstü kurultayında genel başkan adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Aydın, "Cenabıallah nasip edecek, biz bu kongreyi ilk turda kazanacağız. Bu partinin sahipleri, orada oy kullanacak olan üst kurul delegelerimizdir. 5 milyon 100 bin kişiyi onlar temsil ediyor." dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın, partisinin üye hedefini açıkladı
Yayınlanma:

Beşiktaş'taki Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel'de delegelerle gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Aydın, partiyi merkez partisi haline dönüştüreceklerini ve dışarıda kalan, küsen veya bir kenara çekilen tüm dava arkadaşlarını bir araya getireceklerini belirtti. Kadın hareketini ve gençlik yapılanmasını genişleterek partiyi daha kapsayıcı hale getireceklerini vurguladı.

Partinin dirilişi için yeni bir yapılanmaya ihtiyaç olduğunu vurgulayan Aydın, genel başkanın tek başına yönetemeyeceğini ve partinin her kademesinde güçlü bir yapılanmanın önemine değindi. Kendine atayacağı 10 danışmanla Türkiye'deki bütün alanları kapsayarak, partinin yayılmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Aydın, hedeflerinin 1 milyon üye sayısına ulaşmak olduğunu ve olağanüstü kurultayı ilk turda kazanacaklarına inandığını dile getirdi. Programda, İYİ Parti kurucu üyelerinden 27. Dönem Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve Coşkun Yıldırım da konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.