Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak gençlerle voleybol oynadı

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu hafta Çaldıran Mahallesi sakinleriyle bir araya gelip gençlerle voleybol oynadı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak gençlerle voleybol oynadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkan Mustafa Ak, daha sonra Yavuz Sultan Selim Ortaokulunun teknoloji ve resim sergisini ziyaret ederek öğrencilerin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 15 Temmuz gecesini anlatan maketle yakından ilgilenen Mustafa Ak, o gecenin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunun altını bir kez daha çizdi. Yenilenebilir enerji ile ilgili yapılan çalışmaları da dikkatle inceleyen Başkan Mustafa Ak, öğrencilerin bilimle ilgilenmelerinin gelecek adına umut verici olduğunu söyledi. Başkan Ak, "Kendi teknolojimizi kendimiz ürettiğimiz zaman dışa bağımlı olmaktan kurtulacağız. Özellikle savunma sanayi alanında bununla ilgili başarılı çalışmalar var, yerli SİHA ve İHA’lar, ATAK, ANKA helikopterlerimiz bizim aynı zamanda ihracat kalemlerimizi de oluşturuyor. İnşallah enerjide, bilişimde, sanayide de kendi teknolojimizi üretir hale geleceğiz" diye konuştu.

Şair ve yazar Abdurrahim Karakoç’un adını taşıyan Abdurrahim Karakoç Anadolu Lisesini de ziyaret eden Ak, öğrencilerle voleybol oynadı ve onlarla gerçekleştirildiği kısa süreli sohbetin ardından başarılar dileyip okuldan ayrıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.