Korhan Berzeg için aramada yeni sürece girildi

Geçen yıl haziran ayında sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg'e ait kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bölgede, son olarak kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu.

Korhan Berzeg için aramada yeni sürece girildi
Yayınlanma:

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, kırsal Armutlu ve Gelgeç mahalleleri arasındaki Fındıklı Deresi mevkisindeki incelemeler devam ediyor. Jandarma ekipleri, Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kafatası parçası ile 3 kemik daha buldu. Araştırma faaliyetlerine, bölgede başka kemik parçalarının olup olmadığını araştırmak için 62 personel, 6 jandarma asayiş timi, 3 Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), bir istihbarat timi, 3 jandarma asayiş komando unsuru ve İl Jandarma Komutanlığı'ndan gönderilen 3 kadavra tespit köpeği katıldı.

Çalışmaların yoğun bitki örtüsü nedeniyle zorlu olduğu belirtilirken, bulunan kemik parçalarının diğer bulgularla ilişkisi araştırılıyor. Bulunan kemiklerin bağlantısının olup olmadığını belirlemek için İstanbul'a gönderildiği bildirildi. Araştırmaların yarın sabaha kadar ara verileceği ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.