Mağaralara girip tek tek imha etti! | Bozdoğan-37 operasyonu!

Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesi, terör örgütlerine karşı kesintisiz bir operasyon dalgasıyla devam ediyor. Son olarak, 'Bozdoğan-37' operasyonları kapsamında gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla, bölücü terör örgütlerine ait 92 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi.

Mağaralara girip tek tek imha etti! | Bozdoğan-37 operasyonu!
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını kamuoyuyla paylaşarak, terörle mücadelede elde edilen başarılara dikkat çekti. Operasyonlar neticesinde toplamda 495 kilogram patlayıcı madde, 100 adet el yapımı patlayıcı ve düzenek, 1.660 adet kapsüle duyarlı patlayıcı, 3.126 adet çeşitli çapta ve ebatta mühimmat, 54 adet havan mühimmatı, 26 adet RPG-7 roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ile 2 adet kara mayını ve 9 adet el bombası gibi birçok silah ve patlayıcı madde ele geçirildi.

Operasyonların sadece belirli bir döneme değil, yılın her günü, 4 mevsimi, 12 ayı kapsadığı vurgulandı. Güvenlik güçlerinin, gece gündüz demeden, hem şehir içinde hem de kırsalda terör örgütlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonlarla, teröristlerin etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla mücadele edileceği belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.