'Mahzen 40' operasyonu ile tefecilere büyük darbe!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde tefecilere ve dolandırıcılara karşı operasyon düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Koordinasyonunda yürütülen "Mahzen-40" operasyonlarında toplam 127 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

'Mahzen 40' operasyonu ile tefecilere büyük darbe!
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, operasyonlar, il emniyet müdürlükleri bünyesindeki Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile mali şube müdürlüklerince koordine edildi. Operasyonlar kapsamında Adana'dan Düzce'ye kadar 49 ilde faaliyetler düzenlendi.

Operasyonlar neticesinde şüphelilerin, tefecilik, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik nitelikli dolandırıcılık, kişilere karşı nitelikli dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik ve Vergi Usul Kanununa Muhalefet gibi suçları işledikleri tespit edildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonların organize suç örgütlerine ve tefecilere göz açtırmayacaklarına dair bir mesaj içerdiğini belirterek, "Hepsini tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi. Ayrıca, operasyonlarda görev alan polislerin kahramanlık gösterdiğini vurgulayarak, "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.