Özel ve Bahçeli arasındaki görüşmenin detayları sızdı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in dün TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi basına kapalı olarak gerçekleşti. İki lider arasında süren 45 dakikalık görüşmenin detayları ise basına sızdı.

Özel ve Bahçeli arasındaki görüşmenin detayları sızdı!
Yayınlanma:

CHP'de genel başkanlık tartışmalarının sürdüğü günlerde gazetecilere değerlendirme yapan Devlet Bahçeli, "Eski sınıf arkadaşım Kılıçdaroğlu'nun yerine Ekrem'e karşı Özgür derim." sözleriyle gündem olmuştu. Kurultay'ın ardından Bahçeli'nin sınıf arkadaşı Kılıçdaroğlu'na karşı Özgür Özel, CHP Genel Başkanı seçildi.

Özgür Özel başkanlığında yerel seçimlere giren CHP, uzun yılların ardından ilk kez birinci parti olarak seçimin galibi oldu. Bunun üzerine liderler turuna başlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ilk önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ardından da MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü.

TBMM'de dün gerçekleşen Bahçeli ve Özel görüşmesinin detayları ise basına sızdı. BBC Türkçe'den Ayşe Sayın'ın haberine göre, MHP Lideri Devlet Bahçeli, görüşme sırasında CHP Lideri Özgür Özel'in genel başkanlığı sürecini övdü.

b-o.jpg

"SİZİNLE CHP HAREKETLENDİ"

İki ismin görüşmesine basının yoğun ilgi gösterdiğini hatırlatan Bahçeli, "Kemal bey benim sınıf arkadaşımdı. Kendisini severim ama pek hareketli olmayan bir politika yürüttü. Sizinle birlikte CHP hareketlendi. Kapının önü gazeteci dolu. Bu durum, hareketi başlatana yarar." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.