Polis aracı ve asgari araç kaza yaptı: Kahreden kazada şehit var!

Isparta'da yaşanan acı bir kaza, hem şehit vermemize hem de birkaç kişinin yaralanmasına sebep oldu. Kazada, askeri personelin kullandığı bir araç önce radar uygulamasında görevli trafik polisi Yonuz Turan'a, sonra da bir ekip aracına çarptı.

Polis aracı ve asgari araç kaza yaptı: Kahreden kazada şehit var!
Yayınlanma:

DHA'nın haberine göre kaza, sabah saatlerinde Isparta-Eğirdir kara yolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. Eğirdir Dağ Komando Okulunda görevli askeri personelin yönetimindeki araç, yolda radar uygulaması için hazırlık yapan Isparta Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Yonuz Turan'a çarptı. Ardından da ekip aracına çarparak feci bir kaza yaşandı.

Kazada polis memuru Yonuz Turan ile aracı kullanan askeri personel ve aynı araçta bulunan 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Sağlık ekibi tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan polis memuru Yonuz Turan, kaldırıldığı Isparta Şehir Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer yaralıların tedavilerinin ise devam ettiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Yonuz Turan'ın Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi nüfusuna kayıtlı, evli ve üç çocuk babası olduğu belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.