Sharon Stone'dan Kurtlar Vadisi itirafı

Ünlü oyuncu Sharon Stone, TRT World'de katıldığı bir programda Kurtlar Vadisi dizisinin setinde yaşadıkları ilginç deneyimleri paylaştı.

Sharon Stone'dan Kurtlar Vadisi itirafı
Yayınlanma:

Stone, dizide Andy Garcia ile birlikte kısa bir rol aldıklarını ancak sette yaşanan iletişim sorunları ve belirsizlikler nedeniyle zorlandıklarını belirtti.

Stone, Kurtlar Vadisi setinin görüp görebilecekleri en lüks set olduğunu ancak kendilerinin ne yaptıklarını bilmediklerini ifade etti. Hem kendisine hem de Garcia'ya oldukça iyi para ödendiğini dile getiren Stone, yaşadıkları süreci şu sözlerle anlattı: "Andy ve ben sete gittik. Bizimle kimse İngilizce konuşmuyordu. Onlar Türkçe konuşuyordu, biz İngilizce... Sahnelerde de bizimle Türkçe konuşuyorlardı, biz İngilizce karşılık veriyorduk. Andy'nin de benim de ne olduğu hakkında hiç fikrimiz yoktu. Sahne neyle ilgili, biz ne yapıyoruz bilmiyorduk. Tamamen kaybolmuştuk. Devasa, hayatta gördüğüm en lüks set, olağanüstü kıyafetler... Ama hiç kimse İngilizce konuşmuyordu ve ne yaptığımızı hiç bilmiyorduk. Andy'ye döndüm ve 'Ne yaptığımız hakkında hiçbir fikrim yok' dedim."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.