TEKNOFEST 2024 nerede? Merakla beklenen TEKNOFEST 2024 hangi şehirde olacak? TEKNOFEST 2024 ne zaman?

Son yıllara damga vuran TEKNOFEST için 2024 hazırlıkları başladı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi veren TEKNOFEST 2024 hangi şehirde yapılacak? TEKNOFEST 2024'ün tarihi belli oldu mu?

TEKNOFEST 2024 nerede? Merakla beklenen TEKNOFEST 2024 hangi şehirde olacak? TEKNOFEST 2024 ne zaman?
Yayınlanma:

2018 yılından beri kutlanmayı sürdüren TEKNOFEST, 3 yıl İstanbul bir yıl Gaziantep bir yıl da Samsun ve Azerbaycan ortaklığında kutlandı.

TEKNOFEST, Cumhuriyetin yüzüncü yılı olan 2023’te 3 büyükşehirde de düzenlendi ve festivalde birçok rekora imza atıldı.

TEKNOFEST 2024 HANGİ ŞEHİRDE?

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden TEKNOFEST 2024’ün hangi şehirde yapılacağını açıkladı. Bayraktar, TEKNOFEST 2024 müjdesini vererek festivalin Adanada yapılacağını duyurdu.

Her yıl on binlerce vatandaşın katılım sağladığı ve birçok yeni projenin ortaya çıktığı TEKNOFEST ile ilgili tarih bilgisi ve diğer bilgiler henüz paylaşılmadı.

TEKNOFEST NEDİR?

Türkiye'nin önde gelen teknoloji ve havacılık etkinliği.

Etkinlik, gençleri teknoloji, mühendislik, havacılık ve uzay gibi alanlara teşvik etmek, yenilikçilik ruhunu desteklemek ve bu alandaki yetenekleri keşfetmelerine olanak sağlamak gibi pek çok amaç güdüyor.

TEKNOFEST'te yarışmalar, sergiler, etkinlikler ve paneller gibi birçok faaliyet bulunur. İnsansız hava araçları (İHA) yarışmaları, robot teknolojileri, yapay zeka, kodlama, savunma sanayii projeleri gibi farklı kategorilerde yarışmalar düzenlenir. Bu etkinlikler gençlerin ve profesyonellerin projelerini sergileme, birbirleriyle rekabet etme ve uzmanlardan geri bildirim alma fırsatı sunar.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.