TESK Başkanı Palandöken'den 1 Mayıs mesajı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 1 Mayıs nedeniyle bir mesaj yayımlandı.

TESK Başkanı Palandöken'den 1 Mayıs mesajı!
Yayınlanma:

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Palandöken, mesajında tüm çalışanların bu önemli gününü kutladı ve emekçilerin önemine vurgu yaptı.

Palandöken, 1 Mayıs'ın işçi sınıfının haklarını ve kazanımlarını kutladığı önemli bir gün olduğunu belirtti. Bu günün esnaf ve sanatkârlar için birlik ve dayanışmayı pekiştirmenin yanı sıra çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve hakların korunması açısından da önemli olduğunu vurgulayan Palandöken, çalışanların emeklerinin ülkenin kalkınmasında önemli olduğunu ve çalışan haklarına saygının demokrasi kültürünün bir parçası olduğunu ifade etti.

Ekonominin gelişmesi ve toplumun refahının artması için çalışanların haklarının ve hukukunun gözetilmesinin gerekliliğine de dikkat çeken Palandöken, Mesajında, iş sağlığı ve güvenliği, kayıt dışı istihdam ile mücadele ve kadın istihdamının artırılması gibi konularda işbirliği gerektiğini belirtti ve tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı, kutlamaların dayanışmayı artırarak barış ve kardeşliği güçlendirmesini diledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.