Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşırttı!

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Sertab Erener, son zamanlarda sosyal medyada yüzündeki değişikliklerle dikkat çekmişti. Erener, bu konuda yapılan olumsuz yorumlara sosyal medya platformu Instagram üzerinden yanıt verdi.

Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşırttı!
Yayınlanma:

Sertab Erener'in, son albümü "Her Dem Akustik" için çekilen klipte yer almasının ardından, 59 yaşındaki sanatçının yüzündeki değişimlere ilişkin hem olumlu hem de olumsuz yorumlar yapılmıştı. Bazı kullanıcılar, Erener'in yüzünde estetik müdahaleler olduğunu iddia etmişlerdi.

erener.jpg

Sanatçı, bu yorumlara Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla cevap verdi. Erener, bir fotoğrafın altına, “Çok yeni şarkı birikti, üçer beşer çıkmaya hazır. Haber edeyim dedim. Her dem albümü devam edecek ama şimdi yeni şarkılar söylemek lazım” notunu ekledi.

erenersertab.jpg

Bu tür durumlar, ünlülerin sosyal medyada yüzlerindeki değişikliklerle ilgili yapılan yorumlara maruz kaldıklarında sıkça karşılaştıkları bir durum olarak biliniyor. Örneğin, başka bir ünlü olan Adele, kilo verdiğinde ve bu değişimi Instagram'da paylaştığında, hayranlarından ve takipçilerinden çok sayıda yorum almıştı.

Ünlüler genellikle olumsuz yorumlara doğrudan yanıt vermek yerine, yeni projelerini veya olumlu mesajlarını paylaşarak cevap verdikleri biliniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.