Yozgatlılar arabaşında buluştu

Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından Keçiören Tuğra Tepe Restaurant’ta arabaşı gecesi düzenledi.

Yozgatlılar arabaşında buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

AYNUR ÇETİN

Gecede çok sayıda tanınmış siyasetçi, bürokrat ve iş adamı bir araya geldi. Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu, Keçiören’de arabaşı gecesi düzenledi. Şehitlerin de anıldığı geceye yoğun ilgi gösteren Yozgatlılar salona sığmadı. Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından Keçiören Tuğra Tepe Restaurant’ta arabaşı gecesi düzenledi. Gecede çok sayıda tanınmış siyasetçi, bürokrat ve iş adamı bir araya geldi.

GECEYE YOĞUN KATILIM

Federasyon Başkanı Ahmet Koç’un ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Başkan Yardımcısı Ferhat Erdoğan, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Adem Türkeş Turgut, MHP Keçiören İlçe Başkanı Mustafa Salim, Demokrat Yozgatlılar Federasyonu Başkanı İbrahim Çetin, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya, Balıkesir Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Feyyaz Solmaz, Elazığ Harput Dernek Başkanı Süleyman Köklüoğlu, Keçiören Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Bünyamin Gülümser, Tepebaşı Mahallesi Muhtarı Fevzi Duran, Şehit Oğuz Fakılı ve Serkan Öztürk’ün yakınları ile çok sayıda muhtar ve Yozgatlı vatandaş katıldı.

 

BAŞKAN KOÇ BİLGİ VERDİ

Açılış konuşmasını yapan Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Federasyonun girişimlerini ve çalışmalarını anlatan Başkan Koç, “İnşallah kısa bir süre sonra Bir Yozgat Evi’ne kavuşacağız. Ayrıca Mamak Belediyesi’nce yaptırılan sivil toplum merkezimiz var. Burada 2050 kişilik bir konferans salonumuz var. Kadın ve gençlik kollarımız burada seminer ve konferans yapmaktadır. Bunların haricinde Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak, tarafından ilçede yaptırılan Kınalı Hasan Parkımız ve içinde aynı isimli Yozgat Evimiz var. Keçiören ve Pursaklar’daki derneklerimizin organizasyonları, toplantıları ve iftar davetleri burada yapılıyor. Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Yozgat evlerimizde haftanın 4 gününü derneklerimize tahsis ettik. Herkes kendi düzenlediği etkinliği buralarda gerçekleştiriyor. Her salı günü bizim arabaşı programı ile farklı meslek gruplarının temsilcileri, siyasetçi ve bürokratları ağırlıyoruz.  Her ay hemşerilerimizle bir araya geliyoruz, kaynaşıyoruz, onlarla dertleşiyoruz. Onların dertleriyle dertleniyoruz. Bu gün bu programa göstermiş olduğunuz ilgi bize göstermiş olduğunuz desteğin göstergesidir. Biz de arkamızda sizin desteğinizi hissettikçe daha başarılı işlere imza atacağız. Her alanda sesimiz daha gür çıkacaktır. Yozgat ve Yozgatlılar için daha iyi şeylerin olacağına inanıyorum” diye konuştu.

BAŞKAN AK’TAN YOZGAT’A ÖVGÜ

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da gecede kısa bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Ak,  Yozgatlıların her zaman devletin yanında yer aldığını, en çok şehit veren iller arasında olduğunu belirterek, “Ülkemizin önünde referandum gibi önemli bir süreç var. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasından bu güne bekli de en önemli kritik dönemeçteyiz. Herkes demokratik bir şekilde düşüncesini sandıklara yansıtacak. Milletimiz sağduyulu bir şekilde en doğru kararı verecektir. Evet çıkacağına inanıyoruz.  Sonuç ne çıkarsa çıksın ülkemiz için en hayırlısı olmasını diliyorum. Yozgat her zaman en ön safta yer almıştır. Yine devletine milletine sahip çıkacağına inanıyorum” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim Çetin yaptığı konuşmada, “Bizim kentimizin güzel bir tarafı var. Sağcısı, solcusu, Alevi’si, Sünni’si bu ülkenin birliğinden ve bütünlüğünden tarafız. Federasyonla zaman zaman çalışmalar yapıp, kurduğumuz komisyon ile Yozgat için neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Dostluğumuzun kardeşliğimizin gelişmesi için gereken ne varsa yapıyoruz” diye konuştu.

YOZGAT SPOR FORMASI HEDİYE

Gecede Şehit Ömer Halis Demir adına yazılmış şiiri okunmasıyla salonda duygusal anlar yaşandı. Konuşmaların ardından Keçiören’de ikamet eden Yozgat Spor taraftarları protokol üyelerine Yozgatspor forması armağan edildi. Davetliler daha sonra kendileri için hazırlanan arabaşını içti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.