Halit Kayalı: İşçilerin sorunlarına kayıtsız kalmamalıyız

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Sekreteri Halit Kayalı, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Süleyman İslamoğlu’nu ziyaret etti.

Halit Kayalı: İşçilerin sorunlarına kayıtsız kalmamalıyız
Yayınlanma:
Güncelleme:

Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Sekreteri Halit Kayalı 696 Sayılı KHK kapsamında daimi işçi kadrosuna alınan sağlık işçileri ile öteden beri kadrolu olarak çalışan sağlık işçilerinin sorunları hakkında Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Süleyman İslamoğlu ile Ankara Genel Merkez’deki makamında bir görüşme gerçekleştirdi. Genel Başkan Devlet Sert adına yapılan görüşmede kadroya geçen üyeler ile öteden beri kadrolu olarak çalışan sağlık işçilerinin yaşadıkları ortak sorunlar yazılı olarak sunulurken bu sorunların çözümü noktasında bakanlık-sendika bağlamında bir komisyon kurulması da talepler dile getirildi.

İŞÇİ SORUNLARINA KAYITSIZ KALMAYIZ

Yapılan görüşmede, kadroya alınan sağlık işçilerinin sorunları hakkında araştırma yaparak bakanlığa sunulan rapor hakkında duyduğu memnuniyeti dile getiren İslamoğlu, “Sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi noktasında sosyal taraflarla da iletişim halinde çalışmaların devam edeceğini” ifade etti. Kayalı, “Kendilerini yoğun çalışma temposuna rağmen sağlık işçilerinin sorunlarına kayıtsız kalmayarak gerekli ilgi ve nezaketi gösteren Genel Müdür Süleyman İslamoğlu’na teşkilatımız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.