Hande Erçel'in paylaşımı rekor kırdı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile yollarını ayırdıktan sonra ortalarda görünmüyordu.

Hande Erçel'in paylaşımı rekor kırdı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Murat Dalkılıç ile olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra ortalarda görünmeyen Hande Erçel'in nerede olduğu ortaya çıktı.Sağlık sorunları yaşayan annesine yardımcı olan güzel oyuncu evinden çıkmıyor.

ANNESİNDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

Annesine yardımcı olması için özel bir bakıcı da tutan güzel oyuncu annesinden desteğini esirgemiyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına duyuran güzel oyuncuya geçmiş olsun mesajları yağdı. 

YAŞAM SEVİNCİNİ GÖRDÜKÇE HER ŞEYİ GÖĞÜSLEYEBİLİRİM

"Canim annem... Evrende her şeyin bir döngü olduğunu, sevginin, iyiliğin verdikçe çoğaldığını ve katlanıp seni bulduğunu , en zor sınavlarımızda bile yürekten şükretmeyi bana sen öğrettin. Senin gözlerindeki yasam sevincini gördükçe her şeyi göğüsleyebilirim ve kalbimdeki inanç tahmin bile edemeyeceğim bir güçle beni ayakta tutuyor. Sen dünyanın en güzel en güçlü kadınısın ...Biz , ablam , babam sen ve ben , hep birlikte bir çok şeyin üstesinden geldik yine geleceğiz." dedi.

HİSLERİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM

"Ne kadar güzel bir aileye sahibim her zaman farkındaydım da su geçirdiğimiz zor günlerde daha da çok şükrediyorum ... Çok güzel insanlar biriktirmişim beni gerçekten bilen tanıyan dışında hiç görmemiş ama sevgisini hiç esirgememiş olanlarla hislerimi paylaşmak istedim..Desteğiniz duanız,hassasiyetiniz benim için çok kıymetli" diyerek teşekkür etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.