Honda'nın yeni üyesi CB1000R Türkiye’de

Honda'nın en yeni üyesi CB1000R, Türkiye’de satışa sunuldu. Sahip olduğu yenilikçi özellikleri ve sıra dışı görünümü ile öncüsünden farklılaşan Yeni CB1000R, ileri teknolojisi ve üst düzey performansı ile yollara çıkıyor.

Honda'nın yeni üyesi CB1000R Türkiye’de
Yayınlanma:
Güncelleme:

Honda'nın en yeni üyesi CB1000R, Türkiye’de satışa sunuldu. Sahip olduğu yenilikçi özellikleri ve sıra dışı görünümü ile öncüsünden farklılaşan Yeni CB1000R, ileri teknolojisi ve üst düzey performansı ile yollara çıkıyor. Honda’nın, 'Neo Sport Café' ailesinin amiral gemisi modeli CB1000R, Türkiye’de yollarla buluşuyor. Yapılan açıklamada; ‘Spor naked’ ve ‘cafe racer’ konseptlerinden esinlenerek tamamen yeni bir kimlik ortaya çıkaran CB1000R, tasarımı ile çıplak motosiklet dünyasına yön veren cesur ve farklı bir duruş sergiliyor. Her bir detayın büyük bir titizlikle ele alındığı yeni CB1000R, retro minimalizm ile motor ve şasinin mükemmel performansını aynı anda sunuyor.

Model ile ilgili yapılan bilgilendirmede; görünebilir plastik parçaların sayısının olabildiğince azaltıldığı yeni modelde geçmiş yıllardaki Cafe Racer geleneğine gönderme yapmak üzere daha fazla krom yüzeylere yer verildi. Radyatör ve hava filtresi kutu koruyucularında kahverengi tonlarında alüminyum kullanılırken, motor gövdesi, silindir kafaları, zincir taşıyıcısında döküm alüminyum devreye girdi. CB1000R’ın aydınlatma sisteminde de LED teknolojisi kullanıldı. Yuvarlak ön far nal şeklinde bir aydınlatma birimi ve iki adet reflektörden oluşurken, stop lambası ışık şeritleriyle son derece zarif ve modern bir görünüm sergiliyor. Ön far çerçevesi ile aynı parlak renge sahip olan T formlu gösterge paneli şık tasarımı kadar okunaklı yapısıyla da dikkat çekerken kontak anahtarı depo üzerinde konumlandırılıyor. İHA

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.