Honor 7 için Marshmallow güncellemesi Avrupa'da!

Huawei Honor 7 için Marshmallow güncellemesi Avrupa'da dağıtıma çıktı.

Honor 7 için Marshmallow güncellemesi Avrupa'da!
Yayınlanma:
Güncelleme:

 

Türk Telekom Honor 7 için Marshmallow geliyor!

Türk Telekom mağazalarında 1799 TL, Türk Telekom müşterilerine ise 1299 TL’den satılacak olan telefon, kutusundan Android Lollipop işletim sistemiyle beraber çıkıyor. Ancak Honor 7 için Marshmallow güncellemesi Türk Telekom modeline de gelebilir. Çünkü cihaz aynı.

 

Avrupa’da dağıtıma çıkan güncelleme, Huawei’nin resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Honor 7 için Marshmallow güncellemesi OTA üzerinden dün itibariyle dağıtıma çıktı.

 

Güncellemenin dağıtıldığı ülkeler arasında Türkiye henüz yok. Ancak telefon Türk Telekom aracılığı ile ülkemize getirildiği için güncellemeyle ilgili gelişmeler Türk Telekom’un elinde. Henüz Türk Telekom tarafından bu güncellemeye ilişkin bir bilgi verilmedi.

 

5.2 inç büyüklükte 1080p çözünürlük sunan telefonda IPS ekran paneli bulunuyor. Kirin 935 yongası, 3 GB RAM ve 16 GB depolama alanının yanı sıra 20 MP arka ve 8 MP ön kamera da bu telefonun dikkat çeken özelliklerinden. Teknik özellikleri itibariyle cihaz bir amiral gemisi olmasa da orta segmentin de üzerinde olduğunu söyleyebiliriz.

 

Geçmişten günümüze Samsung Galaxy S serisi!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.