İlbank mağlup dönüyor

TVF Gözlemcileri sezonun ilk maçındı Beşiktaş Kaptanı Merve Gülaç ve İlbank kaptanı Mariana Aydın ve maçın baş hakemi Erol Akbulut’a çiçek vererek, 2017-2018 voleybol sezonunun voleybol camiasına hayırlı olmasını dilediler.

İlbank mağlup dönüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

ALKIŞI HAK ETTİLER

BJK Akatlar Arena’da oynanan mücadeleyi Erol Akbulut, Mehmet Gül hakem ikilisi yönetti. Beşiktaş mücadeleye Seda Uslu, Şeyma Ercan, Ceylan Arısan, Rykhliuk, Biryukova, Tokarska ve libero Pınar Ereni ilk altısı ile başlarken İlbank’ta Buse Ünal, Mariana Aydın, Ceren Çağlar, Yenelys, Yaprak Erkek, Gökçen Denkel ve libero Ceren Cihan ilk altısı ile başladı. İki takımda ligin ilk maçı olması sebebiyle tedirgin başladığı mücadelede ortaya koydukları oyunla alkışı hak etti.

71 DAKİKA SÜRDÜ

Baştan sona ev sahibi Beşiktaş’ın üstünlüğü altında geçen mücadelede deplasman takımı İlbank genç kadrosu ile ligde şimdiden düşecek sinyalleri vermeye başladı. Yönetim kurulunun aldığı karar sonrası ligde genç oyuncularına daha çok şans vermek isteyen İlbank ilk maçta bu acemiliğinin cezasını çekti. 71 dakika süren mücadelede Beşiktaş rakibi karşısında gerek savunmada gerekse köşe hücumlarından etkili bir oyun ortaya koyarak sonuca ulaştı.

FAVORİLER ZORLANMADAN KAZANDI

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 2017-2018 voleybol sezonun önceki gün oynanan Halkbank-Vakıfbank maçı ile başlamıştı. Sezonun ilk maçında Vakıfbank deplasmandan 3-0’lık sonuçla galip ayrılmıştı. Ligin ilk haftası 5 maçla tamamlandı. Türkiye Voleybol Federasyonu adına oynan beş maç öncesi, TVF Gözlemcileri, takımların kaptanlarına ve başhakemlere çiçek vererek, 2017-2018 voleybol sezonunun voleybol camiasına hayırlı olmasını dilediler.

FAVORİLER KOLAY KAZANDI

Ligin ilk haftasında ortaya çıkan sonuçlara bakıldığında bütçe olarak rakipleriyle aralarında uçurum olan büyük takımlar bu yıl yine ligin üst sıralarında yer alacak gibi görünüyor. Favori takımları Vakıfbank, Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray güçlü kadroları ile kendi aralarında zirve mücadelesi verecek. Diğer takımlar da kendi aralarında bir grup oluşturmuş gibi bir durum ortaya çıktı. İlk hafta maçları iki maç dışında çekişmeden ve heyecandan uzak bir görüntü verdi.

İLK HAFTA SONUÇLARI

Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas-Eczacıbaşı VitrA: 0-3 (11/25, 18/25, 14/25)

Çanakkale Bld.-Seramiksan: 2-3 (26/28, 21/25, 25/22, 25/15, 12/15)

Galatasaray-Nilüfer Bld.: 3-0 (25/17, 25/23, 25/16)

Bursa B.Şehir Bld.-Fenerbahçe: 1-3 (26/28, 25/19, 20/25, 23/25)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.