Eyüp Kara

Eyüp Kara

İsmail Kartal başaracak

İsmail Kartal başaracak

 

EYÜP KARA

Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk ipini göğüsleyen MKE Ankaragücü önceki gün teknik adam belirsizliğini ortadan kaldırıp İsmail Kartal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İsmet Taşdemir ile şampiyonluk ipini göğüsleyen sarı lacivertliler yeni sezonda da yine Taşdemir’le devam etmek niyetindeydi. Fakat ne oldu bilemiyorum birden iki tarafın yolları ayrıldı.

Uzun süren belirsizlik döneminde birçok ismin adı Ankaragücü ile anıldı. Bütün söylentiler önceki gün sona erdi ve Başken Mehmet Yiğiner ile İsmail Kartal bir araya gelerek bütün bu söylentilere son verdiler.

Şimdi akıllarda kalan İsmail Kartal başarılı olur mu olamaz mı soruları gelmeye başladı. Evet Kartal uzun zamandır teknik adamlık yapmıyor fakat bu onun başarısız olacağı anlamına gelmez.

Unutmayalım ki İsmail Kartal Türkiye’nin en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçe’yi çalıştırmış ve son ana kadar şampiyonluğu kovalayıp son haftalarda yapılan basit hatalarla şampiyonluk ipini kaçırmıştı.

Ankaragücü taraftarı takımını sonuna kadar destekleyen ve deplasmanda bile yalnız bırakmayan bir taraftar. İsmail Kartal’a güvenir ve gerekli desteği verirse yine başarılı olacaktır ve belki de TFF 1. Lig’e yükselen ekiplerden birisi olacaktır kim bilir?

Şimdi burada sorun Ankaragücü’nde sürekli gündemde olan başkanlık konusu. Bu belirsizliğin ortadan kalkması hem takım için hem de kulüp için iyi olacaktır. Çünkü bu belirsizlik ve dedikodular sürerse hem takım kaybeder, hem de takımın başına gelen İsmail Kartal.

Bir diğer sorun da transfer durumu. Çünkü takımın maddi anlamda büyük desteğe ve yardıma ihtiyacı var. Evet Ankara seyircisi takımı destekliyor bilet alıyor, kombine alıyor fakat bunlar transfer için yetmez.

Burada belediyeler ellerini taşın altına koyacak, sivil toplum kuruluşları Ankaragücü’ne destek verecek. Başka türlü bu transfer sorunu çözülecek gibi değil. Bunların yanında alınacak iyi forma sponsoru da bir nebze olsun rahatlama sağlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eyüp Kara Arşivi