Kartal görünümlü Ankaragücü

TFF Birinci Lig’in yeni ekibi Ankaragücü’nde yılan hikayesine dönen teknik adam sorunu sona erdi. Bir dönem Fenerbahçe'de de görev yapan İsmail Kartal, sarı lacivertli ekibin yeni teknik direktörü oldu.

Kartal görünümlü Ankaragücü
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

Uzun zamandır teknik teknik direktör arayışlarını sürdüren MKE Ankaragücü’nde mutlu sona ulaşıldı. 4 yıl aradan sonra Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup’ta zorlu mücadelelerin ardından şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselen sarı lacivertli ekipte İsmet Taşdemir’den boşalan teknik direktörlük görevine Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal getirildi. Kartal Ankaragücü'yle iki yıllık sözleşme imzaladı. İsmail Kartal, Ankara'da iki yıllık sözleşmeye imza attıktan sonra İstanbul'a döndü.

TARAFTARLARIMIZ ENDİŞE ETMESİN

Ankaragücü’nün Beştepe Tesisleri’nde öğleden sonra Başkan Mehmet Yiğiner ile bir araya gelen İsmail Kartal yapılan görüşmenin ardından kendisini sarı lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza atarak görevine başlamış oldu. Sözleşme töreninde kısa bir açıklama yapan MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner şunları söyledi, “Oldukça deneyimli ve kaliteli bir hoca ile anlaştık. İsmail hoca camiamızın beklentilerine cevap verebilecek bilgi-birikime sahip biri. Ankaragücü’nde başarılı olacağına inanıyoruz. Taraftarlarımız endişe etmesin camiamıza yakışacak sonuçlar elde etmek için gerekli çalışmaları titizlikle yürütüyoruz” dedi.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Ankaragücü'nün çiçeği burnunda teknik direktörü İsmail Kartal katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. İşte Kartal’ın yaptığı açıklama. Ankaragücü bir proje ile bana geldi, çok büyük coşkulu bir camia ben de bu camiayı bir ekiple beraber Süper Lig'e çıkabilmek için mücadele edeceğiz. Ankaragücü'ne geldiğimiz için çok mutluyum, her 2 taraf içinde hayırlı olsun. Yeni sezonda çok çalışacağız ve taraftarımızın da desteğiyle bu büyük camiayı hak ettiği yere taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

TRANSFER SIKINTISI YAKINDA ÇÖZÜLECEK

Kartal konuşmasını şöyle sürdürdü, “Transfer sorununu biliyorum ama en kısa sürede bu sıkıntı çözülecek bunan inanıyorum. Önce lig de kalıcı olmak istiyoruz sonra ise hedefimiz Süper Lig'e çıkmak olacak. Süper Lig'den isimleri kadromuza katmak istiyoruz, listemiz hazır fakat şuan isim veremeyiz. Taraftarlarımıza sesleniyorum, beni Ankaragücü taraftarı çok heyecanlandırıyor. Başka TFF 1. Lig takımlarından da teklif aldım ama taraftarlarımız için Ankaragücü'nün teklifini kabul ettim. Başarılı olmak için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.