Keçiören Belediyesi kazım işlemlerini tamamladı

Keçiören Belediyesi, ilçenin en geniş sokaklarında devam ettiği kazım işlemlerini tamamlayarak, çevre düzenlemesi ve asfalt serimine başladı.

Keçiören Belediyesi kazım işlemlerini tamamladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiören Belediyesi, ilçenin en geniş sokaklarında devam ettiği kazım işlemlerini tamamlayarak, çevre düzenlemesi ve  asfalt serimine başladı.

Keçiören Belediyesi, ilçenin en geniş sokaklarından Şair Dertli Sokak’ta asfalt kazım işlemini tamamlayarak sıcak asfalt serimi ve çevre düzenlemesi başlattı. Eski asfaltı kazma işlemini tamamlayan Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt serimine başladı. Böylece daha modern bir görünüme kavuşacak olan sokakta ulaşım da daha rahat sağlanacak. Keçiören’in ana harterlerinden Kızlarpınarı Caddesi’ne alternatif olarak da kullanılan Şair Dertli Sokak’ta yürütülen asfaltlama çalışmasının, özellikle sabah saatlerinde oluşan trafik yoğunluğunu rahatlatılması bekleniyor.

"İHTİYAÇ OLAN YERLERE ASFALT YAPILIYOR"

Altyapı çalışmalarını cadde ve sokakların ihtiyaçlarına göre yaptıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “ Özellikle yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarımızın ulaşıma daha elverişli hale gelmesi için çeşitli yol çalışmaları yürütüyoruz. Keçiören, engebeli bir alanda yer aldığı için yol çalışmalarına ve ihtiyaç duyulan bölgelerin çevre düzenlemelerine özen gösteriyoruz.  Cadde trafiğinin rahatlaması adına alternatif yollar geliştirerek trafik sıkıntısı yaşamayan bir ilçe tasarlıyoruz. Mevcut yollarımızın kullanım değerini artırmak için ekiplerimiz canla başla çalışıyor” diye konuştu. Keçiören’de cadde ve sokaklarda denetimi artıran Başkan Ak, ihtiyaç duyulan her bölgede asfaltlama çalışmalarının yapıldığını belirtti.

 

 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.