H. Yıldız Bayrak

H. Yıldız Bayrak

Kıbleni seç!

Kıbleni seç!

HANDAN YILDIZ BAYRAK

Bugün İsrail’in Kudüs’ü işgalinin 51. yılı, bugün kanlı İsrail oluşumun 70. yıldönümü ve bugün ABD’nin elçiliğini Kudüs’ taşıdığı gün ve yine bugün Ramazan ayının şerefesi.

İsrail oluşumu tüm pis işlerini yaparken planlayarak Müslümanların hassas zamanlarına denk getiriyor. Yoksa yukarıda yazılı tarihler tesadüf olamaz öyle değil mi? Bu yazıyı yazdığım sırada Filistin’de 41 şehit, 2000 de yaralı var. İsrail her zaman yaptığı gibi silahsız protestoculara ateş ediyor. Müslümanları tamamen Kudüs’ten hatta dünyadan silme planı yapan Siyonizm aşama aşama ilerliyor.

İzzet timsali Gazzeli yiğitler gözlerinin önünde şehit olan arkadaşlarına rağmen direnmekten vazgeçmiyorlar. Sıra bana gelir mi hesabı yapmadan ümmet adına siyonizme direniyorlar. İlk kıblemizin sahipsiz savunucuları onlar. İkinci kıblemizin sözde hamilerine inat iki büyük güce karşı yalnız başlarına göğüslerinde imanla direniyorlar. Kaçmadan geri dönmeden!

Şimdi biz yumuşacık koltuklarımıza yaslanarak ilk iftarda ne yiyeceğimizi planlayalım öyle ya Kudüs meselesi oradaki Arapların meselesi. Yazmaya sözün kalmadığı zamanlarda herkesi ümmet olmaya davet etmek geliyor yine içimden. Bizim ümmet diye bir derdimiz var ne olur siz de dertlenin. Ne olur artık ben ne yapabilirim demeyin. Ramazan sofralarına kokakola ve yan mamullerini almayın, boşverin biraz rengi sararsın beyazların ariel deterjandan uzak durun. Bardaklarınız çizilsin önemli değil calgon finiş almayın. Almayın ya siz hiçbir şey kaybetmezsiniz ama İsrail çok şey kaybeder çünkü kıblesi paradır onun!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
H. Yıldız Bayrak Arşivi