Kılıçdaroğlu'ndan kadın Bakan'a hakaret

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik çirkin hakaretlerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun skandal sözlerine sosyal medyadan...

Kılıçdaroğlu'ndan kadın Bakan'a hakaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik çirkin hakaretlerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun skandal sözlerine sosyal medyadan sert tepkiler geldi. Hürriyet Gazetesi CHP liderinin kadına yönelik bu çirkin hakaretini manşetten verdi ve gelen tepkilere rağmen saatlerce manşette tuttu. Sosyal medya kullanıcıları gelen tepkileri saatlerce görmezden gelen Hürriyet'i "Kadına yönelik bu çirkin saldırıyı AK Partili bir Bakan yapsaydı Hürriyet ve Cumhuriyet dünyayı başına yıkardı, CHP lideri yapınca siyasi bir polemik konusu olarak görülerek görmezden geliniyor" şeklinde eleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik çirkin hakaretlerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun skandal sözlerine sosyal medyadan sert tepkiler geldi.

''KILIÇDAROĞLU DERHAL ÖZÜR DİLEMELİDİR''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu haftalık olağan grup toplantısında skandal açıklamalara imza attı. Kılıçdaroğlu, "Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor." çirkin ifadeleriyle büyük tepki topladı.

Kılıçdaroğlu'na vekillerden tepki sesleri yükseldi

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU: ADAM OLANA ADAM GİBİ CEVAP VERİLİR

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri dolayısıyla çok sert bir dille eleştirerek, "Bugünkü konuşmasında, bana dönük hitaben 'Bana adam gibi cevap versin Başbakan demişti, şimdi ben ona diyorum ki 'Adam olana adam gibi cevap verilir'. Bu konuşmasından sonra ben onu sınıfından da saymıyorum" dedi.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU: ADAM OLANA ADAM GİBİ CEVAP VERİLİR

"KILIÇDAROĞLU'NUN BU SÖZLERİ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDİR"

Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili kullandığı ifadelere ilişkin soruya Kurtulmuş, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri sözün bittiği yerdir. Hiçbir insafa, terbiye, edep, seviye ölçülerine yakışmayacak kadar seviyesiz ve aşağılık sözlerdir. Sayın Kılıçdaroğlu bu sözleriyle hem seviyesizliğini ortaya koymuş oluyor ama ondan daha büyük bir mesele Türkiye Cumhuriyeti hükümeti bakanı olan bir hanımefendiye karşı böylesine seviyesiz bir sözü söylemiş olması hiçbir mazeretin arkasına sığınılarak savunulamaz. Sayın Kılıçdaroğlu'ndan beklentimiz, bu cinsiyetçi, edepsiz sözlerini hiç teline yeltenmeden Sayın Ramazanoğlu'dan ve milletimizden özür dilemesidir. Eğer özür dilemezse bütün bu ağır sözleri karşısında milletimiz Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine cevap vermeye devam edecektir" karşılığını verdi.

NUMAN KURTULMUŞ: "KILIÇDAROĞLU'NUN BU SÖZLERİ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDİR"

KANDEMİR: KILIÇDAROĞLU'NUN RUH SAĞLIĞI BOZUK

ŞAMİL TAYYAR TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu hakkında çirkin sözlerine sert tepki gösterdi

TAYYAR: "KILIÇDAROĞLU SİYASET TARİHİNİN EN AHLAKSIZ GENEL BAŞKANIDIR"

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Her daim kadın haklarından bahseden CHP ve Kılıçdaroğlu'nun bu çirki açıklamalarına sosyal medya kullanıcıları attıkları tweetlerle sert tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'ndan kadın bakana çirkin hakaret!

İşte tepkilerden bir kaçı;

''TAM BİR KÖR YALAN ÜSTADI''


FETÖ ve PKK sözcülüğünü üstlenen Cumhuriyet ise Kılıçdaroğlu'nun çirkin açıklamasına çanak tuttu;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.