Kırşehirli eğitimciler dernekleşiyor

Kırşehirli eğitimciler örnek olacak bir buluşmaya imza attılar.

Kırşehirli eğitimciler dernekleşiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli eğitimciler örnek olacak bir buluşmaya imza attılar. Profesöründen, akademisyenine, öğretmeninden, sivil toplum kuruluşu temsilcisine kadar birçok Kırşehirli eğitimci bir araya gelip dernek çatısı altında buluşarak eğitime yeni bir soluk getirmek için güç birliği yapmaya karar verdi.

Prof. Dr. Ziya Merdan ve eğitimci Nuri Cantürk öncülüğünde Kırşehirliler Vakfı ve Kırşehirliler Dernekler Federasyonu katkılarıyla bir araya gelen Kırşehirli profesör, akademisyen ve öğretmenler eğitim alanında yapılacak proje ve çalışmalar için Ankara’da dernek kurma kararı aldılar. Gerçekleşen buluşmada Kırşehirlilik bilinci öne çıkarken başta Ankara ve Kırşehir olmak üzere eğitim alanında yapılacak proje ve çalışmalar belirlendi. Toplantıda temel amaçlarının eğitim olduğunu belirten öğretmenler bir dernek kurma kararı aldı. Kurulacak dernek sayesinde daha fazla çocuğa ulaşabilmeyi amaçlayan Kırşehirli eğitimciler ders vermek eğitim vermek adına topluma faydalı birey yetiştirmek için uzun soluklu bir maratona çıkmayı kararlaştırdılar.

egitimciler-11.jpg

HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİN YANINDAYIZ

Toplantıda kurulacak dernek adına çalışmalar yapan eğitimciler derneğin ismini ve yönetim kurulunu belirlediler. Hedeflerinin sadece Ankara ve Kırşehir’de yaşayan öğrenciler olmadığının altını çizen eğitimciler tüm Türkiye’de eğitim almak isteyen öğrencilerin yanında olduklarını belirttiler.

BİLGİ VE BİRİKİMLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ

Yeni dernek kurmanın zorluklarından bahseden eğitimciler güç birliği ile dayanışma içerisinde bu zorlukların altından kalkarak tek amaçları olan eğitim öğretimi bilgi ve birikimlerini karşılıksız olarak paylaşacaklarını söylediler. Eğitimciler kurulacak derneğin yönetim kurulu ve isminin belirlendiği toplantıda tüzük ve raporlarla kesinleştikten sonra somut bir adım atarak bu yola başlayacaklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.