Kırşehirli hanımlardan Batı Karadeniz’e çıkarma

Birlik ve beraberliğin en güzel somut örneğini veren Kırşehirli kadınlar Batı Karadeniz’e çıkarma yaptı.

Kırşehirli hanımlardan Batı Karadeniz’e çıkarma
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çankaya Belediyesi’nin “Kalp’ten Gelen Yolculuk” projesi kapsamında Kırşehirliler Vakfı öncülüğünde düzenlenen gezi programında Kırşehirli kadınlar birbirleriyle kaynaşma ve tanışma fırsatı buldular.

Yaptığı başarılı çalışma ve projelere bir yenisini daha ekleyen Kırşehirliler Vakfı, Çankaya Belediyesi öncülüğünde Amasra gezisi düzenledi. Çankaya Belediyesi’nde görevli rehber Serhat Han ve Kırşehirliler Vakfı Halkla İlişkiler Müdürü Arzu Yılmaz’ın da katıldığı gezide Kırşehirli kadınlar birbirlerini tanıma ve kaynaşma fırsatı buldular. Sabah erken saatlerinde Ankara’dan hareket eden otobüs Safranbolu ve Amasra’nın tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini görme fırsatı yakaladılar. Bölgenin yöresel ürünlerine de büyük ilgi gösteren hanımlar geziden güzel anılarla döndüler.

227.jpg

İLK DURAK SAFRANBOLU

Amasra gezisinin ilk durağı olan Safronbolu’da Kırşehirli kadınlar bol bol alışveriş yapma fırsatı buldu. Safronbolu’nun tarihi çarşı Cinci Han’ı gezerek bol bol resim çektirme fırsatı bulan hanımlar daha sonra burada öğle yemeğini Safronbolu gezisini tamamlayıp bir sonraki durak olan Amasra için yola çıktılar.

250.jpg

İKİNCİ DURAK AMASRA OLDU

Amasra’da ise doğal güzelliklerini gezen kadınlar gönüllerince alışveriş yapıp Amasra’nın tarihi yerlerini görme fırsatı yakaladılar. Birlik ve beraberlik kaynaşma içerisinde geçen Amasra gezisinde Kırşehirli kadınlar bir başka kültür gezisi için yeninden sözleştiler. Bu kapsamda Kırşehirli kadınlar Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Kırşehirliler Vakfı Başkanı Oğuz Altın’a teşekkür ederek bu tür kültür gezilerinin her zaman olması gerektiğini belirttiler.

175.jpg

BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Kırşehirliler Vakfı Halkla İlişkiler Müdürü Arzu Yılmaz yaptığı açıklamada “Kırşehirli kadınlarımızı Çankaya Belediyesi’nin öncülüğünde bir araya getirmek istedik. Ankara’da ki Kırşehirlilerin birlik ve beraberlik konusunda önemli projelerin olduğunu ve bu Amasra gezisinin de bu projelerden biri olduğunu söylemek istiyorum. Gerçekleştirdiğimiz Amasra gezisinde Kırşehirli kadınlarımız birbirlerini tanıma fırsatı buldular. Çok güzel bir eğlence ortamında geçen programımızı geleneksel hale getirip her seferinde düzenlemeyi düşünüyoruz” dedi.

170.jpg

HANIMLAR MORAL DEPOLADI

Çankaya Belediyesi STK İşleri Müdürlüğünden Serhat Han programda yaptığı konuşmada “Biz Çankaya Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Amasra gezimizi sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde düzenliyoruz. Bu dönem ki konuğumuz Kırşehirli kadınlarımız oldu. Birlik ve beraberliğin en somut örneğini veren Kırşehirli kadınlarımız Amasra gezisiyle moral depolayıp yoğun ev ve iş hayatının stresini atma imkânı buldular. Çankaya Belediyesi olarak Ankaralıları yine Türkiye’nin dört bir yanına gezilere götürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

manset-resimalti1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.