Kıvanç Tatlıtuğ'un Eşi Başak Dizer Resti Çekti: Tuba ile Öpüşmeyeceksin

Dün gece ekranlara veda eden 'Cesur ve Güzel' dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi öpüşmesini istemediği için Tuba Büyüküstün ile öpüşme sahneleri kaldırılmış.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Eşi Başak Dizer Resti Çekti: Tuba ile Öpüşmeyeceksin
Yayınlanma:
Güncelleme:

Dün gece final bölümüyle seyircisinin karşısına çıkan 'Cesur ve Güzel' dizisinde, başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den diziyle ilgili yasak geldiği öğrenildi. Dizer, eşinin Tuba Büyüküstün ile öpüşmesini istemediğini söylemiş.

ÖPÜŞME SAHNELERİNİN AZALTILMASININ SEBEBİ BAŞAK DİZER ÇIKTI

Başrollerinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'le olduğu kadar, yayınladığı tanıtım sahnelerindeki cesur sahneleriyle de adından söz ettirmişti. Ancak diziyi takip edenler birkaç bölüm sonra Tuba ve Kıvanç arasındaki yakınlaşma ve öpüşme sahnelerinin azaldığını hatta senaryodan çıkarıldığını fark etti. Konuyla ilgili açıklama ise Duymayan Kalmasın sunucularından Seren Serengil'den geldi.

"TUBA'YLA ÖPÜŞMEKTEN RAHATSIZ OLUYORUM"

Serengil, dizi devam ederken eşi Onur Saylak'tan ayrılan ve adı Umut Evirgen'le anılmaya başlayan Tuba Büyüküsten'e, Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den dikkat çeken bir veto geldiğini açıkladı. "Sette çalışan birinden öğrendim" diyerek başladığı cümlesini, Başak Dizer eşine dizideki öpüşme sahneleriyle ilgili olarak yasak koyduğundan dolayı Kıvanç Tatlıtuğ'un dizi senaristlerinden ve yapımcılarından Tuba Büyüküstün'le olan yakınlaşma ve öpüşme sahnelerini 'Tuba'yla öpüşmekten rahatsız oluyorum' diyerek diziden kaldırılmasını istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.