Halis Haktanır

Halis Haktanır

Koray Aydın’ın gafı

Koray Aydın’ın gafı

Koray Aydın şu anda İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı. Çeşitli sebepler nedeniyle MHP’den ayrılıp, yeni bir siyasi oluşumun içerisinde yer almıştır. Koray Aydın bu yeni siyasi oluşuma rahat rahat da gitmediği bellidir. Türk milliyetçilerinin kalesi olarak bilinen siyasi grup MHP’dedir. Kim ne derse desin Türk Milletinin bekası için MHP elinden ne geliyorsa yapmıştır, yapacaktır ve yapıyor da. Çok badireler atlattı çook. Çok cezalarla karşı karşıya kaldı ama yılmadı hala üzerinde oynanan bütün hesaplara rağmen görevinin bilinci ile hareket etmektedir.

Koray Aydın tam bir Türk milliyetçisidir. Fedakâr, cefakâr, geçmişte Alparslan Türkeş’in yanında üzerine düşen bütün görevleri yerine getirmiştir. Bu görevlerini birini ben anlatayım da hala kalbimin atışında ki Türk Milliyetçiliğinde ki yoğunlaşmasında onların emeklerini zayi etmemiş olayım. Sayın Meral Akşener’in evinin önünde açıklama yaparken “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli” diyerek dil sürtüşmesi olmuştur. Aynı anda yuhalandı. Koray Aydın mı yuhalandı yahut ta Devlet Bahçeli mi yuhalandı onu da bilmiyorum. Yalnız hangisi olursa olsun bu hareket yanlış olmuştur.

Evet, Koray Aydın’ın Genel Başkanı Devlet Bahçeli’dir. Yıllardır bu partide görev yapmış biri olarak genel başkanı olarak Devlet Bahçeli’dir. Bu gafı gayet doğaldır. Bende 1969’un 11’nci ayında o parti ile tanıştım. Partinin içerisinde çeşitli görevler aldım. İl yönetiminde, ilçe yönetiminde bizim ocağın kuruluşunda, Genç Ülkücüler Teşkilatında, Ülkücü İşçilerin kuruluşunda, iş yerinde 9 sene Oba Başkanlığında, belediye seçimlerinde, Bağlarbaşı Komite Başkanlığında görevlerini yaptım. Son zaman ise Türk Metal Sendikasında Ülkücü İşçiler Başkanlığı ve İl Başkanlığının ortak kararı ile aday oldum ve kazandım.

Neden sayıyorum bunları 1969 yılından bu yana bana verilen siyasi terbiyenin ustaları dediğimiz Sayın Koray Aydın, Sayın Eski MHP Milletvekili Şevket Bülent Yahnici ve ilahiyatçı Lokman Abbasoğlu gibi seminerleri ile büyüdüm ve hala bu sahnede ne yapıyorum düşünceleri ile kıvranmaktayım. Elbette Koray Aydın’ın lideri Alparslan Türkeş, ondan sonra Devlet Bahçeli’dir. Bizim de Genel Başkanımız Türkeş ve Bahçeli’dir ama ne yazık ki bu bağlılıkları zorla yozlaştırmalar var.

Ne yazık ki kraldan çok kralcılar var. Ne yazık ki Türk Milliyetçilerinde münafıklar var. Ne yazık ki aksakallıların derdine haberdar olmayan yöneticiler var. Ne yazık ki hayatı Türk Milliyetçiliği fikri ile kavrulan insanların feryadını duymayanlar var. Ne yazık ki Huzur’u Mahşerde bu insanların hak ve hukuklarını gözetmeyen insanların hesapları var. Hak, hukuk Adalet, Milliyetçi Hareket nidalarını savuran Türk Milliyetçilerinin suskun hali var.

Hesap Allah’a kalırsa vay halinize. Hukuk Allah’ın hukukuna kalırsa vay halinize. MHP gençliğinin toprağa düşmüş yiğitlerin ahlarını alırsanız vay halinize. Bayrak İnmez Ezan Susmaz diyenlerin feryatlarını duymazsanız vay halinize. Daha ne diyeyim burnumun direği sızlamakta. Ellerim yazarken titremekte. Selam olsun yazıyı anlayanlara, anlamayanlara da uğurlar olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halis Haktanır Arşivi