KOSGEB, şehit ve gazi çocuklarını ağırladı

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Uluslararası Kalkınma Derneği’nin (UKAD), Vatan Evlatlarına Vefa Projesi kapsamında şehit ve gazi çocuklarını KOSGEB’de ağırladı.

KOSGEB, şehit ve gazi çocuklarını ağırladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Uluslararası Kalkınma Derneği’nin (UKAD), Vatan Evlatlarına Vefa Projesi kapsamında şehit ve gazi çocuklarını KOSGEB’de ağırladı. Uluslararası Kalkınma Derneği (UKAD), Türkiye Kalkınma Zirvesi’nden sonra ülkemizin geçtiği bu sıkıntılı süreçte İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı’nın destekleriyle şehitlerimizle ilgili yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

SÜRPRİZ GÖSTERİLER

Vatan Evlatlarına Vefa Projesini; milli şuurun inşası bağlamında Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden şehit ve gazi çocuklarını Ankara’da misafir ediyor. Projeyle birlikte şehit ve gazi çocuklarına devletin ve milletin yanlarında olduğunu, sahipsiz olmadıklarını hissettirmeyi, liderlik, girişimcilik, madde bağımlılığından korunma gibi çeşitli alanlarda eğitimler verilerek toplumun entegrasyonuna katkı sağlamalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Proje dahilinde katılımcılara Ankara’daki devlet kurumları yanı sıra Ankara’nın tarihi ve kültürel olarak görülmeye değer yerleri gezdirilerek, sürpriz gösteriler ve etkinlikler yapılıyor.

YANINIZDA OLACAĞIZ

UKAD’ın Vatan Evlatlarına Vefa Projesi kapsamında şehit ve gazi çocuklarına KOSGEB tarafından da Girişimcilik eğitimleri verildi. KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Girişimcilik eğitimi alan şehit ve gazi çocuklarını KOSGEB’de kabul etti. Ziyaret kabulünde konuşan Başkan Uzkurt, şehit ve gazi çocuklarının bugüne kadar KOSGEB bünyesinde misafir edilen en değerli misafirler olduğunu belirterek; “Sizler geleceğimizin en müstesna kimseleri olacaksınız. KOSGEB daima sizin yanınızda olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.