KOSGEB Siteler Şube Müdürü Gürbüz’e hayırlı olsun ziyareti

KOSGEB Siteler Müdürlüğü görevine atanan Dr. Mehmet Görkem Gürbüz'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi

KOSGEB Siteler Şube Müdürü Gürbüz’e hayırlı olsun ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLTEN KURT

ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar, KOSGEB Siteler Müdürlüğü görevine atanan Dr. Mehmet Görkem Gürbüz'e ANKESOB Eğitim, Proje ve Ar Ge Müdürü Erdoğan Özen ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAKSINIZ

Ziyarette Ar, Dr. Mehmet Görkem Gürbüz'ün KOSGEB gibi güzide bir kurumun Siteler Şubesinde çok güzel işlere imza atacağına inandığını belirterek, “Çözüm odaklı çalışmalar yaparak başta esnaf ve sanatkarlarımızın finansal sorunlarının çözümü olmak üzere yeni esnaf ve sanatkarlarımızın ekonomimize katılmasına ve katma değer yaratmasına yönelik olarak işbirliği içerisinde desteklerinizin devam edeceğine eminim” diye konuştu.

ÇOK MEMNUN KALDIM

KOSGEB Siteler Müdürü Dr. Mehmet Görkem Gürbüz de ANKESOB'un ziyaretinden çok memnun kaldığını belirterek, özellikle kayıt dışı üretim yapan işletmelerin kayıt altına alınmasını ve ekonomiye kazandırılmasını kurum olarak çok önemsediklerini, bu anlamda iş birliği, uyum ve ortak hareketle gerçekleştirilecek çalışma projeleri içerisinde her anlamda üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.