Kulislerde Dönen Bomba İddia: Acun, Sibel Can'ın Yerine Deniz Seki'ye Teklif Götürdü

Deniz Seki, hapisten çıkmasının ardından, Sibel Can'ın yerine 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyesi olacağı iddia edildi. Ancak Seki teklife şimdilik sıcak bakmıyor.

Kulislerde Dönen Bomba İddia: Acun, Sibel Can'ın Yerine Deniz Seki'ye Teklif Götürdü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hapisten çıkmasının ardından Türkiye gündemine oturan Deniz Seki için, Acun Ilıcalı'nın kanalına transfer olacağı magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcının, Sibel Can'ın yerine 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğuna oturacağı iddia edildi.

'O SES TÜRKİYE'YE Mİ GELİYOR?

Ünlü şarkıcının adının "O Ses Türkiye 'nin jüri adayları arasında geçtiği ancak bu teklife şimdilik sıcak bakmadığı konuşuluyor. Dün akşam ünlü şarkıcı için konakladığı otelin kral dairesinde yakın dostları Gülben Ergen ile Demet Akalın özel bir parti düzenledi. Rengarenk süslemeler, kokteyller, özel dekorlar ve birbirinden lezzetli pastaları karşısında gören Deniz Seki gözyaşlarını tutamadı. Sanatçının özgürlük partisine Demet Akalın ve Gülben Ergen'in yanı sıra Nükhet Duru, Metin Arolat, İskender Paydaş ve Armağan Çağlayan gibi yakın dostları katıldı. Öte yandan Deniz Seki için menajeri Özgür Aras, şu günlerde içinde güvenlik, fotoğrafçı gibi çalışanlardan oluşan özel bir yeni ekip kuruyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.