KYK gençleri 15 Temmuz kahramanlarını unutmadı

Hain darbe girişimine karşı yazılan destanın ikinci yıldönümünde, şehadete eren ve gazi olan kahramanlar KYK Ankara İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinliklerle de anıldı.

KYK gençleri 15 Temmuz kahramanlarını unutmadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hain darbe girişimine karşı yazılan destanın ikinci yıldönümünde, şehadete eren ve gazi olan kahramanlar KYK Ankara İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinliklerle de anıldı. Hacı Bayram-ı Veli Camiinde kılınan öğle namazına müteakip okunan duaların ardından şehitlerimiz için çorba ve lokma tatlısı ikramları yapıldı.

skyk-gencleri-2.jpg

İKRAMDA BULUNDULAR

Demokrasi ve Milli Birlik ruhuyla şehitlerimize dua eden ve bir arada olan binlerce vatandaş ikramlara yoğun ilgi gösterirken, yapılan hayra teşekkürlerini ileterek, tüm temennilerinin ve dualarının vatanın birliğinin ve milletin bağımsızlığının ebediyen bozulmaması olduğunu dile getirdiler. Etkinliğe, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, KYK Ankara İl Müdürü Ferhat Türkoğlu, Daire Başkanları, Yurt ve Şube Müdürleri, pek çok personel ve öğrenci de katıldı. Yaz süresince açık olan KYK Ankara Yurtlarında da okunan Kur’an-ı Kerim, edilen dualar ve yapılan ikramlar ile şehitlerimiz ve gazilerimiz anıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.