Metin Hara, Adriana Lima ile Ayrılık Dedikodularını Son Paylaşımıyla Bitirdi

Adriana Lima, Amerika'ya dönünce Metin Hara'dan ayrıldığı konuşulmuştu. Hara, sevgilisiyle New York'tan fotoğraf paylaşıp ayrılık dedikodusunu çıkaranların ağzını kapattı.

Metin Hara, Adriana Lima ile Ayrılık Dedikodularını Son Paylaşımıyla Bitirdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yazar Metin Hara, New York'a dünyaca ünlü model sevgilisi Adriana Lima'nın yanına gitti. Hara ilk kez birlikte fotoğrafını paylaştığı sevgilisine ''Sadece bir gülümsemeye tanık olmak için...'' notunu düştü.

METİN HARA "AYRILDILAR" DİYENLERİN AĞZINI KAPATTI

Yazar Metin Hara ile geçen ay Bodrum'da 5 gün aşk tatili yapan manken Adriana Lima, eski sevgilisi olduğu söylenen tenisçi Miltiadis Kastanis'i New York'taki evinde ağırlamış, birlikte görüntülerini sosyal medyaya koymuştu. Herkes bu görüntülerden sonra Adriana Lima ile Metin Hara'nın ayrıldığını düşünmüştü. Ancak Hara, sevgilisinin yanına gidip fotoğraf paylaşarak dedikoduları bitirdi.

AYRILIK DEDİKODULARINI ADRİANA LİMADA YALANLAMIŞTI

Adriana Lima, eski sevgilisiyle paylaştığı fotoğrafın ardından Metin Hara ile ayrıldıkları dedikodularına şöyle cevap vermişti: ''Aşkım Metin ile hakkımızda dönen dedikoduları duydum. Yanımdaki adam eşcinsel arkadaşım Miltiadis. Evet eşcinsel ve ailemin bir parçası. Sizden ricam Metin ile mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz.''

İşte Metin Hara'nın o paylaşımı:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.