Moda tutkunları alışveriş festivalinde buluşuyor

Yeni yıla yaklaştığımız son günlerde Next Level Alışveriş Merkezi, modaya yön veren Dünya markalarını 2-3-4 Kasım tarihlerinde Next Level Pop Up Alışveriş Festivalinde bir araya getiriyor.

Moda tutkunları alışveriş festivalinde buluşuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yeni yıla yaklaştığımız son günlerde Next Level Alışveriş Merkezi, modaya yön veren Dünya markalarını 2-3-4 Kasım tarihlerinde Next Level Pop Up Alışveriş Festivalinde bir araya getiriyor. Üç güne özel %80’e varan indirimlerle satışa sunulacak olan yüzlerce ürünün yer aldığı Pop Up Alışveriş Festivalinde Alberto Guardiani, Armani Exchange, Furla, Weekend MaxMara, Marina Rinaldi gibi ünlü moda markaları yer alacak. Dünyaca ünlü saat markalarının yetkili distribütörü Saat&Saat ise Emporio Armani, Kate Spade New York, Karl Lagerfeld, Skagen, Fossil gibi tanınmış marka saatler ile festivalde olacak. 3 gün sürecek olan pop up alışveriş etkinliğinde dünya markalarının yanı sıra tanınmış tasarımcıların orijinal ürünlerine de yer verilecek.

Değerli taşlarla hazırlanmış benzersiz takılar, hediyelik eşya ve aksesuarlar da bu etkinlikte moda tutkunları ile buluşturacak. Kaçırılmayacak fırsatlar ve keyifli etkinliklere dolu pop up alışveriş günleri 2-3-4 Kasım tarihlerinde 12.00-20.00 saatleri arasında Next Level Teras katta olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.