Neşeli minikler meslekleri tanıdılar

Keçiören Belediyesi'ne bağlı hizmet veren Neşeli Minikler Kreşindeki minikler, meslekler oyun atölyesini ziyaret ederek hem mesleklerle ilgili bilgi alıp hem de şimdiden gelecekteki mesleklerini seçmeye çalıştılar.

Neşeli minikler meslekleri tanıdılar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiören Belediyesi'ne bağlı hizmet veren Neşeli Minikler Kreşindeki minikler, meslekler oyun atölyesini ziyaret ederek hem mesleklerle ilgili bilgi alıp hem de şimdiden gelecekteki mesleklerini seçmeye çalıştılar. Çocukların ilgi alanlarını keşfetmeleri, geleceklerine ışık olacak ve bununla birlikte hayallerini kurdukları meslekleri yakından tanıyarak birbirinden farklı ortamlara uyum sağlayıp özgüven ve ifade yeteneği kazanmasını sağlamak amacıyla düzenlenen aktivite ile Kuşcağız Mahallesinde bulunan Kidsanka Meslekler Oyun Atölyesini ziyaret eden minikler, meslekleri yakından tanıdılar.

Çocuklar, çeşitli atölyelerde ilgi alanlarına yönelik mesleklerle ilgili bilgi sahibi olurken, ilerde seçecekleri bölümlere dair ipuçları da verdiler. Doktorlar atölyesinde doktorluk mesleğinin yanı sıra insan vücudu ve hastalıklardan korunma yöntemleri gibi konularda bilgi alan çocuklar, itfaiyeciler atölyesinde yangının zararları ve yangından korunmayı öğrendiler. Trafik polisleri atölyesinde trafik kurallarını eğlenerek öğrenirken, özellikle yaya güvenliği ile ilgili bilgi aldılar ve dikkatli olma sözü verdiler. Aşçılar atölyesinde hamur açarak aşçılık mesleğini yakından tanıyan minikler, diş hekimliği atölyesinde de ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilenip eğlence dolu anlar yaşadılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.