Nihat Doğan'ın sözleri Demet Akalın'ı çıldırttı

Ünlü türkücü Nihat Doğan'ın Demet Akalın için söylediği sözler Demet Akalın'ı çıldırttı.

Nihat Doğan'ın sözleri Demet Akalın'ı çıldırttı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kanser hastası yeğenine yardım etmediği gerekçesiyle kendisini eleştiren Nihat Doğan'a dava açıyor.

KİME YARDIM EDECEĞİMİ BİLİYORUM

Demet Akalın'ın kuzeni Şehbal Civeleker, kanser hastası ve görme engelli oğlu Yağız'a yardım etmediği gerekçesiyle Demet Akalın'a, "Servetin var, neden bize yardım etmiyorsun?" diyerek seslenmişti. Konu hakkında hemen açıklama yapan Akalın ise "Kime yardım edeceğimi biliyorum. Evime girip her şeyimi çalan insana etmem" diyerek karşılık vermişti.

HAYATININ TAZMİNAT VE SUÇ DUYURUSUNU GÖRECEK

Nihat Doğan'ın hakkında söylediklerini duyan Akalın, "Pazartesi hayatının tazminat ve suç duyurusunu görecek" diye karşılık verdi.

demet-akalin-nihat-dogan-a-dava-aciyor-.jpg

Akalın'ın 19 yaşındaki beyin kanseri akrabası Oğuz, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti.

MEZARLIKLAR KRALİÇELERLE DOLU

Oğuz'un ölüm haberiyle yıkılan Nihat Doğan, "Ota b..a sosyal medya hesaplarında timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın, çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL'yi sağlığın için harcasaydı, bugün sen de anneciğinle iftarını yapacak, karnen için gün sayacaktın. Demet Akalın'ın da çocuğu var. Rabbim onu çocuğuyla imtihan etmesin. Demet bir de acılı anneye 50 bin TL'lik dava açmış. Allah ıslah etsin seni. Mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan kraliçelerle dolu." diyerek Demet Akalın'a ateş püskürdü.

demet-akalin-nihat-dogan-a-dava-aciyor.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.