Osmanlı’da çift kale günü

Osmanlıspor Lig’in 2. haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü sahasında Giresunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Osmanlı’da çift kale günü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında deplasmanda Boluspor’a 1-0 yenilerek sezona puansız başlayan Osmanlıspor Lig’in 2. haftasında 18 Ağustos Cumartesi günü sahasında Giresunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Mor sarılıların Batıkent Tesisleri’nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmanın taktik ağırlıklı geçti. Antrenmanı ısınma ve düz koşu ile başlayan futbolcular daha sonra tempolu koşu ile hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmanda futbolcuların istekli olması yüzleri güldürdü.

FUTBOLCULARA UYARI

Son antrenmana tedavileri süren Numan Çürüksu, Engin Bekdemir, Hasan Kılıç ve Sokol Cikalleshi’nin katılmadığı ve bu oyuncuların fizyoterapist eşliğinde bireysel antrenman yaparak günü tamamladı. İyileşme sürecine giren kaleci Santiago Mele kaleci antrenörü Hakan Polat nezaretinde antrenmana çıktı. Osmanlıspor, Giresunspor maçının hazırlıklarına yarın akşam yapacağı idmanla devam edecek. Son antrenmanda Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, antrenmanı yakından takip ederek sık sık oyuncularını uyarmayı ihmal etmedi. Akçay, taktik antrenmanda Giresunspor karşısında futbolcularından neler istediğini tek tek anlattı. Giresunspor’un ciddi ve kaliteli bir takım olduğunu oyuncularına anlatan Akçay, savunmada hata istemediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.