Osmanlıspor Hatay deplasmanında

Osmanlıspor Spor Toto Birinci Ligin dokuzuncu haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

Osmanlıspor Hatay deplasmanında
Yayınlanma:
Güncelleme:

Osmanlıspor Spor Toto Birinci Ligin dokuzuncu haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Antakya Atatürk Stadı’nda saat 14.00’da oynanacak olan mücadeleyi Murat Erdoğan yönetecek. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan mor sarılılar maç saatini beklemeye başladı. Osmanlıkpor’da tek hedef bu maçı da kazanarak üst üste üçüncü maçın kazanmak.

LİGDE YEDİNCİ

Lige evinde Boluspor’a 1-0 yenilerek başlayan Osmanlıspor sonraki haftalarda bir türlü istikrarlı sonuçlar alamadı. Mor sarılılar oynadığı 8 maçta 4 galibiyet 4 mağlubiyet sonunda rakip filelere 11 gol atarken kalesinde 7 gol görüp topladığı 12 puanla yedinci sırada yer alıyor. Mor sarılılar son olarak evinde ligin son maçında Adana Demispor’u 1-0 yenerek haftayı üç puanla kapatmıştı.

TAM SAHA MAÇ

Osmanlıspor pazar günü oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Mor sarılılar, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki maç eksiğini tam sahada oynadığı çift kale maçla tamamladı. Mor sarılılar, beyaz ve mavi iki takım kurarak 30’ar dakikalık iki devre maç yaptı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı karşılaşma 2-1 mavi takımın üstünlüğüyle son buldu. Mavi takımın gollerini Ayuk ve Burhan atarken; beyaz takımın tek golünü ise Payam kaydetti.

MAÇIN HAKEMİ MURAT ERDOĞAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ligin dokuzuncu haftasında oynanacak olan Hatayspor ile Osmanlıspor arasında oynanacak maçın hakemlerini açıkladı. Buna göre bugün saat 14.00’te Antakya Atatürk Stadı’nda Hatayspor-Osmanlıspor Futbol Kulübü arasında oynanacak olan mücadeleyi Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Hüseyin Aylak ve Gökhan Barcın olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.