Otomotiv sektörünün kalbi OTONOMİ örnek oluyor

Ankara'da kurulan OTONOMİ Türkiye'nin diğer kentlerine de taşınıyor.

Otomotiv sektörünün kalbi OTONOMİ örnek oluyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, sektöre getirdiği yenilik ve kurumsal yapı ile diğer galericiler sitelerine de örnek oldu. Birçok ilde yapımı biten ve devam eden galerici siteleri de işleyiş olarak Otonomi’yi örnek almaları yanında aynı isimle hizmet verecek. İlk olarak Denizli Otonomi faaliyete geçti. Esenboğa Yolu Akyurt Kavşağı’ndaki 375 dönümlük alanda kurulan Otonomi, zengin portföyü, mükemmel işleyişi, çok yönlü ve entegre hizmetleriyle sektöre önemli bir soluk getirirdi. Otonomi’nin faaliyete geçmesiyle birlikte Ankara, 2. el sektörünün de başkenti oldu. Bu hızlı gelişen ve sektörde güven odaklı çalışma anlayışı ile kısa zamanda ülkenin dört bir yanından alıcı ve satıcıları buluşturan merkez, diğer iller için de örnek teşkil etti.

ANKARA’DAN SONRA OTONOMİ DENİZLİ’DE

Denizli Otonomi ile başlayan ve Otonomi ismi ile diğer illerde de faaliyet gösterecek galericiler siteleri ile ilgili açıklama yapan Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, otomotiv ticaretinin daha nitelikli olması, motorlu araç alım satım mesleği ile iştigal eden meslek erbaplarının en iyi şekilde ticaretini gerçekleştirebilmesi, araç alıp satan vatandaşların da uygun koşullarla ve en iyi hizmeti alarak işlerini görebilmeleri için uzun zamandır uğraş verdiklerini ve şimdi büyük ölçüde hedeflerine ulaştıklarını ifade etti.

YENİLERİ SIRADA

Erkoç, Denizli Otonomi’den sonra diğer illerde de aynı isimle faaliyete geçecek oto galericileri sitelerinin çağın gereklerini yerine getiren modern tesisler ve yenilikçi hizmet anlayışı ile vatandaşa daha iyi hizmet sunacağını ifade etti. Erkoç, “İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası, Antalya, Afyonkarahisar, Mersin, Erzurum, Van ve Adıyaman Otonomi olmaya aday illerimiz arasında” diye konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.