Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç: İddialar senaryodur

Bazı basın-yayın organlarınca Öz İplik-İş Sendikası başkan ve yöneticilerine karşı başlatılan karalama kampanyasına, sendikadan yapılan yazılı basın açıklaması ile yanıt verildi.

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç: İddialar senaryodur
Yayınlanma:
Güncelleme:

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç imzasıyla sendika ve yöneticilerine karşı bazı gazetelerde gündeme getirilen suçlamalara cevap vermek amacıyla bir açıklama yapıldı.

BUNLAR SENARYODUR

Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Murat İnanç şu ifadelere yer verdi, “Bahsi geçen iddialar gerçek dışıdır. Şube genel kurullarının ve delege seçimlerinin nasıl yapılacağı kanunla ve sendikamız anatüzüğü ile belirtilmiştir. Çorlu ve Akyazı Şubelerimizin seçim kararlarında da şikayetçi kişinin imzası bulunmaktadır. Seçimlere yönelik iddialar "senaryo" niteliğindedir. Seçimler mevzuata uygun şekilde yapılmıştır, yapılmaktadır. Herkes bilmektedir ki işçiler sendikalarıyla ilgili her türlü gelişmeyi takip ederler. İşçinin kendi seçimini kendisinden "gizlemek" gibi bir iddia akıl dışı olduğu kadar hayatın olağan akışına da aykırıdır. Bu senaryoyu "uyduranlar" ve "yazanlar"ın ne işçiyle, ne de sendikacılıkla uzaktan yakından ilgisi olmadığı, sadece ve sadece çamur atmak için hareket ettikleri, şahsımın sendikamız Malatya Şubesine başkan adayı olacağı gibi hayali haber yaptıkları bir kez daha görülmüştür. Bu tezviratla ilgili yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna ilan ederiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.